Kneis til træningsdag på Sturup 15.10.11

Lørdag d. 15.10.11 tog Kneis til træningsdag på Sturup banen i Sverige. Frost fra morgenstunden, men sikke et vejr det blev, høj sol fra en skyfri himmel. Billeder til fotogalleri er nu uploaded...

Kneis 1.plads PROam

Foto: Jane Kneis - DAMN du er tæt på Junior

Jesper Kneis #126

Foto: Jane Kneis

Kneis vinder PROam klassen ved 2. afd. af Scandinavian Drift series i Fredericia

Kneis 1.plads PROam

Jesper Ewerty Kneis

Foto: Jane KneisKneis vinder Rookie klassen til Fast & Furious 2011

Kneis vinder 1 pladsen i rookie klassen til fast & furious 2011

Foto: Flemming Rosborg MikkelsenBilleder fra Fast & Furious 2011 • Fotograf: Michelle Broe Sørensen

Kneis


Ny interesse og nyt design

Efter nogle prøvesmagninger i år 2010, en frisk bil (Toyota’en) og en masse timer med ombygning, står Jesper Kneis, og hans JPD Japan/MOFF Pitbikes Toyota Soarer klar, til at kaste sig ud i kampen om sejren i SDS (Scandinavian Drift Series, red.)

JK stiller op i klassen Pro-Am, og er optimistisk inden sæsonstart; ”Jeg har indtil videre 2 enkelte træningsdage på CV’et i Soarer’en, og der udviklede jeg mig hurtigt fra snurretop til noget der ligner en drifter, så jeg er sikker på at det nok skal blive godt, hvis ikke i første runde, så i hvert fald længere ude på sæsonen.”

Første Runde af SDS køres i Århus i påsken, den 22. og 23. april.Toyota'en lander på adressen

Kneis

Uge 37 - Min Toyota Soarer lander på adressen

Så blev det endelig tid, den nye drifter var så småt ved at lande på dansk jord, hvilket betød at jeg skulle en tur til Jylland for at samle den op.

Fragtselskabet havde dog besvær med kommunikerer med den havn bilen var aflæsset i, så vi kunne ikke få et mere nøjagtigt svar end; "Vi regner med mandag d. 13/9", så de folk der kender mig ret, var jeg daffet afsted hjemmefra kl. 8 om morgenen for at komme over få fingrene i min nye bil, så snart det var muligt.

På vejen får vi lidt meldinger om hvordan det hele står til, og da vi fik besked om at bilen efter planen først ville være klar kl. 14, så, Casper O som var så sød at tage med, og jeg selv os selv lykkelige over at vores 2 venner Lasse og Lyngmark, var på arbejde i kolding, hvilket bestod i at lægge kunstgræs for et firma ved navn Sportsturf.

Så det stod vi da og beskuede, snakkede lidt, så hilste vi på nogen af de andre der var med på dette græshold. Frankie og Richard, der begge er hollændere, hamrende fine fyre forresten, der kan jeg kun sige jeg blev 2 gode bekendtskaber rigere, og Mikkel, der tilfældigvis kører noget 4-hjulstrækker-halløj, der dælme kendte en der hedder Peter som jeg selv har mødt et par gange igennem drifting.

Kneis Så mange timer gik hurtigt, og midt i det hele blev vi dælme også sat til at arbejde? Ikke desto mindre var det hamrende hyggeligt, og jeg fik en godsnak med Frankie mens jeg hjalp med at lægge hvide linjer, og fandt ud af at han er helt vild med svenske tøser der snakker svensk, og at han ved ALT om ALLE slags græs, han er jo trods alt hollænder.

Omkring kl. 12 ringer Thomas fra JPD Japan og siger at der har været problemer i den tyske havn, og den muligvis først kommer dagen efter, og den sørgelige nyhed måtte vi sande med en bekræftelse oven i hatten.

Vi sluttede af med vores gæve gutter i kolding, og satte kursen mod Frederiksdal, hvor JPD Japans hovedkvarter ligger, og vi blev så sandelig taget pænt imod, både af hundene, og af Thomas og Michelle, og efter en forplejning om aftenen der var intet mindre end en konge værdig, tøffede mig og Casper op i seng, så det kunne blive afhentningsdag noget hurtigere.

Op og stå næste morgen, mig og Casper havde selvfølgelig vores morgenbrydning, der åbenbart har lavet lyde der har fået Michelle på andre tanker, så hun stod med store øjne da vi engang kom ned, men morgenmad var der til, og halv 11 daffede vi afsted mod Vamdrup. Lidt i tolv vovede jeg mig ind på området, og fik pænt lov til at hente min nye bil, det krævede en underskrift, og derefter en booster, da batteriet åbenbart var faldet sammen, prøveplader på, og afsted til Kolding for hooke op med Piko (Nikolaj Povlsen). Vi kørte derefter alle 3 til Fredericia, og fik os en lille bid mad på den lokale.. ..Burgerking.

En hurtig tur til begge drenge, der forlod slæden hver deres smil på læben, og derfra gik det hjemad. Nu står den altså her i København, jeg er blevet en drifter rigere, og bør måske lige nævne at bilen er Toyota Soarer, med en 2,5 liters turboladet motor, med VVT-i (Selvjusterende timing på indsugningsknastakslen) for at det skal lyde rigtig fancy. Jeg takker for at I har gidet læse alt det her ævl, jeg har i hvert fald hygget mig med at skrive det, og så må I selvfølgelig meget gerne følge med herinde, da jeg forventer at min webmasters hang til opdateringer ikke har fortaget sig.

Kneis Jr., tidligere #126 og #43, men nu #82.

Se flere billeder her.......

Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis retur arkivindex

ENDELIG - er min Nissan ankommet på adressen

Var lige en tur ude for at knipset et par billeder med Lasse.

Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
Kneis Kneis
retur arkivindex
Kneis

Venter på sæson 2010

Kneis